2017/12/20، 06:25 PM
رنگ فنجان قهوه در درک شما از طعم قهوه تان موثر است!!!
طبق تحقیقی که نتایج آن در ژورنال “Flavour”به چاپ رسیده است، پژوهشگران در استرالیا تحقیقی در این زمینه انجام داده اند تا تاثیرپذیری طعم قهوه از رنگ فنجان را مورد بررسی قرار دهند.
در این تحقیق سه رنگ سفید، آبی و شیشه ای شفاف برای سرو قهوه مورد استفاده قرار گرفته و دو پارامتر “Intensity” ( شدت ) و “Sweetness” ( شیرینی ) در میان پرسش شوندگان با توجه به رنگ فنجان متفاوت گزارش شد!!!
این رنگ سفید برای ماگ یا فنجان قهوه بود که تلخی و شدت بیشتری در میان گروه مورد تحقیق القا می کرد، نهایتا به این نتیجه دست یافتند که ممکن است کنتراست بین رنگ فنجان و نوشیدنی موجود در آن (قهوه ای تیره) درک طعم تلخی و شدت آن را افزایش می دهد.
نتایج این تحقیق در ژورنال “Flavour” به چاپ رسیده است.
سلام جهان!:
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- @@m2woS
- 1'"
- 20'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'
- 20*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)
- drgTGtoy')) OR 95=(SELECT 95 FROM PG_SLEEP(15))--
- fi8DqYoo') OR 631=(SELECT 631 FROM PG_SLEEP(15))--
- fEdfFJP7' OR 875=(SELECT 875 FROM PG_SLEEP(15))--
- -1)) OR 363=(SELECT 363 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5) OR 633=(SELECT 633 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5 OR 218=(SELECT 218 FROM PG_SLEEP(15))--
- fFk33ywY'; waitfor delay '0:0:15' --
- 1 waitfor delay '0:0:15' --
- -1); waitfor delay '0:0:15' --
- -1; waitfor delay '0:0:15' --
- 0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z
- 0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z
- if(now()=sysdate(),sleep(15),0)
- -1" OR 2+303-303-1=0+0+0+1 --
- -1' OR 2+128-128-1=0+0+0+1 or 'Xv38reT8'='
- -1' OR 2+377-377-1=0+0+0+1 --
- -1 OR 2+543-543-1=0+0+0+1
- -1 OR 2+898-898-1=0+0+0+1 --
- xmrDnpC7
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
طبق تحقیقی که نتایج آن در ژورنال “Flavour”به چاپ رسیده است، پژوهشگران در استرالیا تحقیقی در این زمینه انجام داده اند تا تاثیرپذیری طعم قهوه از رنگ فنجان را مورد بررسی قرار دهند.
در این تحقیق سه رنگ سفید، آبی و شیشه ای شفاف برای سرو قهوه مورد استفاده قرار گرفته و دو پارامتر “Intensity” ( شدت ) و “Sweetness” ( شیرینی ) در میان پرسش شوندگان با توجه به رنگ فنجان متفاوت گزارش شد!!!
این رنگ سفید برای ماگ یا فنجان قهوه بود که تلخی و شدت بیشتری در میان گروه مورد تحقیق القا می کرد، نهایتا به این نتیجه دست یافتند که ممکن است کنتراست بین رنگ فنجان و نوشیدنی موجود در آن (قهوه ای تیره) درک طعم تلخی و شدت آن را افزایش می دهد.
نتایج این تحقیق در ژورنال “Flavour” به چاپ رسیده است.
سلام جهان!:
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- @@m2woS
- 1'"
- 20'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'
- 20*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)
- drgTGtoy')) OR 95=(SELECT 95 FROM PG_SLEEP(15))--
- fi8DqYoo') OR 631=(SELECT 631 FROM PG_SLEEP(15))--
- fEdfFJP7' OR 875=(SELECT 875 FROM PG_SLEEP(15))--
- -1)) OR 363=(SELECT 363 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5) OR 633=(SELECT 633 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5 OR 218=(SELECT 218 FROM PG_SLEEP(15))--
- fFk33ywY'; waitfor delay '0:0:15' --
- 1 waitfor delay '0:0:15' --
- -1); waitfor delay '0:0:15' --
- -1; waitfor delay '0:0:15' --
- 0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z
- 0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z
- if(now()=sysdate(),sleep(15),0)
- -1" OR 2+303-303-1=0+0+0+1 --
- -1' OR 2+128-128-1=0+0+0+1 or 'Xv38reT8'='
- -1' OR 2+377-377-1=0+0+0+1 --
- -1 OR 2+543-543-1=0+0+0+1
- -1 OR 2+898-898-1=0+0+0+1 --
- xmrDnpC7
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...