2018/09/24، 12:53 AM
با عرض سلام و ادب
با اجازه استاد ارجمند و بزرگوار جناب آقای رحیمی یک روش سنتی از دوستانم در برش brescia برای آروما و یا طعم دادن به توتون پیپ رو شنیدم که در اینجا براتون بازگو میکنم ...چنانچه توتونی خریداری کردید یا به شما هدیه شد که طعم و عطر آن رو دوست ندارید آنهارو هدر ندید توتونهارو در سینی پهن کنید و اجازه بدید خشک شوند ...نی شکر یا شکر قهوه ای رو در قابلمه ریخته و با آن کارامل درست کنید ...کاراملتان مقدار کمی از عسل رقیقتر باشد که قابلیت جذب در توتون را داشته باشد ولی آبکی هم نباشد زیاد که باعث کپک زدگی و پوسیدن توتون خواهد شد سپس پودر وانیل خالص به آن اضافه کنید و مقداری قهوه خام (از نسکافه استفاده نکنید) وقتی محلول آماده شد آنرا روی توتون بریزید و خوب مخلوط کنید که همه توتونها به آن آغشته شود ...سپس فر را در ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و خاموش کنید توجه داشته باشید فقط فر گازی یا آون از میکرو ویو استفاده نکنید ...توتونها رو روی سینی پخش کنید و به مدت یک ساعت درون فر قرار بدید سپس خارج کرده و بعد از خنک شدن آن رو در یک جار بریزید. با خنک شدن آن چنانچه هنوز خیلی خشک بود از مرطوب کننده سفالی استفاده کنید ....خواهید دید که از زمان خنک شدن عطر توتون شما کاملا تغییر کرده و با اولین اسموکتان متوجه تغییر طعم آن خواهید شد ..اینگونه توتون شما قابل استفاده خواهد شد و شما مجبور نخواهید بود آن را هدیه بدید یا دور بریزید فقط دوستان این توتون شیرین خواهد بود و اسموکی بسیار ملایم و کند لازم دارد موفق باشید
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
با اجازه استاد ارجمند و بزرگوار جناب آقای رحیمی یک روش سنتی از دوستانم در برش brescia برای آروما و یا طعم دادن به توتون پیپ رو شنیدم که در اینجا براتون بازگو میکنم ...چنانچه توتونی خریداری کردید یا به شما هدیه شد که طعم و عطر آن رو دوست ندارید آنهارو هدر ندید توتونهارو در سینی پهن کنید و اجازه بدید خشک شوند ...نی شکر یا شکر قهوه ای رو در قابلمه ریخته و با آن کارامل درست کنید ...کاراملتان مقدار کمی از عسل رقیقتر باشد که قابلیت جذب در توتون را داشته باشد ولی آبکی هم نباشد زیاد که باعث کپک زدگی و پوسیدن توتون خواهد شد سپس پودر وانیل خالص به آن اضافه کنید و مقداری قهوه خام (از نسکافه استفاده نکنید) وقتی محلول آماده شد آنرا روی توتون بریزید و خوب مخلوط کنید که همه توتونها به آن آغشته شود ...سپس فر را در ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و خاموش کنید توجه داشته باشید فقط فر گازی یا آون از میکرو ویو استفاده نکنید ...توتونها رو روی سینی پخش کنید و به مدت یک ساعت درون فر قرار بدید سپس خارج کرده و بعد از خنک شدن آن رو در یک جار بریزید. با خنک شدن آن چنانچه هنوز خیلی خشک بود از مرطوب کننده سفالی استفاده کنید ....خواهید دید که از زمان خنک شدن عطر توتون شما کاملا تغییر کرده و با اولین اسموکتان متوجه تغییر طعم آن خواهید شد ..اینگونه توتون شما قابل استفاده خواهد شد و شما مجبور نخواهید بود آن را هدیه بدید یا دور بریزید فقط دوستان این توتون شیرین خواهد بود و اسموکی بسیار ملایم و کند لازم دارد موفق باشید
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
با تشکر و احترام بهشتی