2015/11/13، 12:35 PM
قهوه ای است که برای تهیه آن مقدار کمی آب نزدیک به نقطه جوش با فشار از میان قهوه به دقت آسیاب شده عبور داده میشود . اسپرسو عمدتا از قهوه هایی که به روش های دیگر آماده میشود غلیظ تر است . مقدار بیشتری مواد معلق و حل نشده دارد و مقداری فوم ( کف ) روی آن شکل میگیرد . اسپرسو پایه بسیاری از نوشیدنی های بر پایه قهوه از جمله کافه لاته ، کاپوچینو ، کافه ماکیاتو ، کافه موکا و کافه امریکانو است . هرچند مقدار کافئین موجود در اسپرسو در یک حجم مشخص نسبت به دیگر نوشیدنی ها ی پایه قهوه بیشتر است ولی بر خلاف باور عمومی به دلیل حجم کم ، مقدار کافئین آن از یک لیوان قهوه معمولی کمتر است .مقدار کافئین یک فنجان اسپرسو بسنه به نوع قهوه و نحوه رست آن بین 120 تا 170 میلی گرم متغیر است .
اسپرسو اولین بار توسط آنجلو موریوندو در دهه 1880 تهیه شده است . وی این روش نوآورانه را در سال 1884 در تورین ایتالیا بنام خود ثبت کرد .
برای تهیه یک شات اسپرسو هفت گرم قهوه آسیاب شده مورد استفاده قرار میگیرد و حجم نوشیدنی حاصل نیز 30 میلی گرم است .
سلام جهان!:
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- @@m2woS
- 1'"
- 20'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'
- 20*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)
- drgTGtoy')) OR 95=(SELECT 95 FROM PG_SLEEP(15))--
- fi8DqYoo') OR 631=(SELECT 631 FROM PG_SLEEP(15))--
- fEdfFJP7' OR 875=(SELECT 875 FROM PG_SLEEP(15))--
- -1)) OR 363=(SELECT 363 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5) OR 633=(SELECT 633 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5 OR 218=(SELECT 218 FROM PG_SLEEP(15))--
- fFk33ywY'; waitfor delay '0:0:15' --
- 1 waitfor delay '0:0:15' --
- -1); waitfor delay '0:0:15' --
- -1; waitfor delay '0:0:15' --
- 0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z
- 0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z
- if(now()=sysdate(),sleep(15),0)
- -1" OR 2+303-303-1=0+0+0+1 --
- -1' OR 2+128-128-1=0+0+0+1 or 'Xv38reT8'='
- -1' OR 2+377-377-1=0+0+0+1 --
- -1 OR 2+543-543-1=0+0+0+1
- -1 OR 2+898-898-1=0+0+0+1 --
- xmrDnpC7
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
اسپرسو اولین بار توسط آنجلو موریوندو در دهه 1880 تهیه شده است . وی این روش نوآورانه را در سال 1884 در تورین ایتالیا بنام خود ثبت کرد .
برای تهیه یک شات اسپرسو هفت گرم قهوه آسیاب شده مورد استفاده قرار میگیرد و حجم نوشیدنی حاصل نیز 30 میلی گرم است .
سلام جهان!:
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- @@m2woS
- 1'"
- 20'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'
- 20*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)
- drgTGtoy')) OR 95=(SELECT 95 FROM PG_SLEEP(15))--
- fi8DqYoo') OR 631=(SELECT 631 FROM PG_SLEEP(15))--
- fEdfFJP7' OR 875=(SELECT 875 FROM PG_SLEEP(15))--
- -1)) OR 363=(SELECT 363 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5) OR 633=(SELECT 633 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5 OR 218=(SELECT 218 FROM PG_SLEEP(15))--
- fFk33ywY'; waitfor delay '0:0:15' --
- 1 waitfor delay '0:0:15' --
- -1); waitfor delay '0:0:15' --
- -1; waitfor delay '0:0:15' --
- 0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z
- 0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z
- if(now()=sysdate(),sleep(15),0)
- -1" OR 2+303-303-1=0+0+0+1 --
- -1' OR 2+128-128-1=0+0+0+1 or 'Xv38reT8'='
- -1' OR 2+377-377-1=0+0+0+1 --
- -1 OR 2+543-543-1=0+0+0+1
- -1 OR 2+898-898-1=0+0+0+1 --
- xmrDnpC7
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
Kamran