warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

انجمن پیپ ایران فقط برای اعضای قدیمی و ثبت نام شده فعال است و عضو جدید نمی پذیرد
جهت ادامه فعالیت در انجمن سفر و پیپ
tripandpipe.com عضو شوید

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهيه قهوه ترك
#1
با سلام،
من دوران دانشجوييم كه حدودا سال 83 بود از يكي از دوستام نحوه تهيه قهوه ترك و ياد گرفتم...از اون موقع روزي حداقل يه بار درست مي كنم...

البته روشي كه من درست مي كنم شايد خيلي صحيح نباشه براي همين اينجا توضيحش مي دم كه اساتيد فن اگر نظري اصلاحي در موردش داشتن ،

افتخار بدن راهنمايي كنن.

من براي تهيه قهوه ترك از شير استفاده مي كنم. در واقه يه ليوان بزرگ ( از همين دسته دارها كه تو اكثر خونه ها بعنوان ليوان آب خوردن استفاده مي شه )

دو تا قاشق مرباخوري سرپر قهوه ترك مي ريزم. و سه تا حبه قند ( قند و بخاطر كف بيشتر مي ريزم ..البته اينو هم از دوستم ياد گرفتم)...

بعد حسابي هم مي زنم تو قهره جوش دستي و رو شعله كوچيك و ملايم گاز مي ذارم ...يه دقيقه آروم روي شعله هم مي زنم و بعدش ديگه كاري باهاش ندارم

تا اولين قل و بزنه و به اصطلاح كفش بالا بياد، سريع از رو آتيش بر مي دارم و تو ليوان مي ريزم . و بعد با يه تكه شكلات تلخ مي خورم.

حالا مي خوام بدونم آيا اين حركت صحيحي است بنظر شما ؟

چون تو همين انجمن يه كليپ ديدم كه نحوه تهيه قهوه ترك متفاوت بود .

ممنون مي شم راهنمايي كنين.

سلام جهان!:

- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
پاسخ
#2
سلام بر شما
اول اینکه حجم قهوه ترک به اندازه فنجان مخصوص قهوه ترک هست نه بیشتر اینکه شما یک لیوان شیر میریزین خیلی زیاده
دوم اینکه از شیر و یا شکر و قند استفاده نکنید چون دمای جوش شیر و ذوب شکر و قند پایین تر از اب و قهوه هست و قهوه شما خوب دم نمیکشه چون شیر زود جوش میاد و احتمال سوختن شکر و یا قند داخل قهوه زیاده هست
سوم اینکه وقتی قهوه جوش رو روی شعله قرار میدین دیگه نباید بهم بزنید
پس به اندازه یک فنجان اب سرد هر چی سرد تر بهتر آب داخل قهوه جوش ترجیحا از جنس مس یا برنج باشه بریزید بعد یک قاشق اگر میخواین غلیظ باشه قاشق سر پر مربا خوری و اگر نمیخواین زیاد غلیظ باشه یک قاشق نه زیاد سر پر پودر قهوه ترک داخل قهوه جوش بریزید با قاشق کاملا بهم بزنین بعد روی شعله ملایم گاز قرار بدین و بقیه کارها ...

موفق باشید

سلام جهان!:

- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
Kamran
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب